Gizor 3 #1 Oluşturuldu: Ekim 28, 2018 merhaba arkadaşlar evde local olarak 1299 sunucu kurdum. benim eski orjinal dosyalarımla serverı açtığım zaman sorunsuz giriş yapıyorum fakat bu konudaki : https://www.kodevelopers.com/1298-paylasim/3366-1298-windows-10-64-bit-ve-32-bit-destekli-soacs-sadece-kodevelopersa-ozel-8.html#post40593 sunucu dosyalarını kullandığım zaman launcher da "Version Invalid" hatası alıyorum sorunu düzeltmem konusunda yardımcı olur musunuz? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #2 Ekim 28, 2018 tarihinde gönderildi Konu içerisine görsel içerik eklerseniz daha detaylı anlatmış olursunuz ve böylelikle daha rahat sorununuz çözüme ulaşır. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Gizor 3 #3 Konu Sahibi Ekim 28, 2018 tarihinde gönderildi resim geldi. ebenezer de versiyon 4179 yazıyor. ondan olabilir mi? ve sql server 2000 kullanıyorum Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #4 Ekim 28, 2018 tarihinde gönderildi Hizliresim sıkıntı var heralde yüklenmiyor göremiyorum. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #5 Ekim 28, 2018 tarihinde gönderildi Alıntıresim geldi. ebenezer de versiyon 4179 yazıyor. ondan olabilir mi? ve sql server 2000 kullanıyorum Merhaba.. Version Server.ini de 1299 yapıcaksın http://prntscr.com/lbhj0a orda işaretledim. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Gizor 3 #6 Konu Sahibi Ekim 28, 2018 tarihinde gönderildi .ini dosyalarında 1299 harici versiyon yazmıyor. -- mesaja ek olarak -- Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #7 Ekim 28, 2018 tarihinde gönderildi Veritabanı içerisindeki VERSION tablosunda en son girilen verideki sVersion sütununa denk gelen sayısal değer ile sizin KO.exe yanındaki yani Client içerisindeki Server.ini dosyanız içerisindeki sürüm değerleri uyuşmuyor. Client içerisindeki Server.ini dosyasındaki version bilginiz söylediğim veritabanı tablosundaki değerden daha yüksek durumdadır. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Gizor 3 #8 Konu Sahibi Ekim 28, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıVeritabanı içerisindeki VERSION tablosunda en son girilen verideki sVersion sütununa denk gelen sayısal değer ile sizin KO.exe yanındaki yani Client içerisindeki Server.ini dosyanız içerisindeki sürüm değerleri uyuşmuyor. Client içerisindeki Server.ini dosyasındaki version bilginiz söylediğim veritabanı tablosundaki değerden daha yüksek durumdadır. veritabanındaki VERSION kısmında resimdeki versiyon yazıyor. launcher kullanmadan girmeyi denediğimde ID PW girdikten sonra server list gelmiyor Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Gizor 3 #9 Konu Sahibi Ekim 30, 2018 tarihinde gönderildi bir sorum daha olacak launcher daki web sayfasını hangi program ile değiştiriyoruz? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #10 Ekim 30, 2018 tarihinde gönderildi Alıntıbir sorum daha olacak launcher daki web sayfasını hangi program ile değiştiriyoruz? Hex Workshop ile Launcher.exe açıp düzenleyebilirsin. OllyDbg programı ile açıp düzenleyebilirsin. (Unpack olması gerekiyor.) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Gizor 3 #11 Konu Sahibi Ekim 30, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıHex Workshop ile Launcher.exe açıp düzenleyebilirsin. OllyDbg programı ile açıp düzenleyebilirsin. (Unpack olması gerekiyor.) ilginiz için çok teşekkür ederim. son bir sorum olacak.uzun zamandır bu konular hakkında takibi kesmek zorunda kalmıştım. unpack olayı nedir ? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #12 Ekim 30, 2018 tarihinde gönderildi Alıntıilginiz için çok teşekkür ederim. son bir sorum olacak.uzun zamandır bu konular hakkında takibi kesmek zorunda kalmıştım. unpack olayı nedir ? Yazdığınız programı korumak veyahut içerisine dosyaları gizlemek adına sıkıştırma işlemi yapılır. Bu işlem yapıldıktan sonra dosyanın yapısı değişir ve söylediğim programlar ile bunları açıp istediğiniz değeri bulamazsınız. Eğer ki bahsettiğiniz değeri buluyorsanız sıkıştırılmamış haldedir. Derlendiği gibi verilmiştir yani. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş