karub15 0 #1 Oluşturuldu: Eylül 12, 2017 Merhabalar Sorunum şu ki herşey çalışıyor ama server ekranında connecting wait ekranında kalıyorum ve sonrasında 10061 yiyerek oyuna giremiyorum dblerimi clientimi server filesları ne varsa değiştirdim odbc yi tekrar tekrar yaptım sql sildim yükledim olmuyor. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #2 Eylül 12, 2017 tarihinde gönderildi Güvenlik duvarını kapatmayı dene eğer olmazsa özelden skype adresini gönder bakayım. Ayrıca kaynak kodları elinde olmayan dosyalarla uğraşma boşuna zaman harcamış olursun. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Nero 867 Admin #3 Eylül 13, 2017 tarihinde gönderildi virüs programı güvenlik duvarı ne varsa kaldır Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
karub15 0 #4 Konu Sahibi Eylül 16, 2017 tarihinde gönderildi işe yaramıyor kullanmıyorum virüs güvenlik duvarı herşey sürekli kapalı Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
roj 4 #5 Eylül 21, 2017 tarihinde gönderildi odbc leri x64 ten ekle birde Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
aliemre123 25 #6 Eylül 22, 2017 tarihinde gönderildi windows defenderide kapat Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #7 Eylül 22, 2017 tarihinde gönderildi Port erişimi bak.. login kontrol et.. Files version kaç ? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
SnaypeR 66 #8 Ekim 31, 2017 tarihinde gönderildi 10061 hatası almanın sebebi tamamiyle exe ve files arasındaki portların uyumsuzluğundan kaynaklanıyor Exe değiştirip denemelisin veya GameServer.ini içerisinde SETTING kısmında bulunan port ile Exe arasındaki port aynı mı onu kontrol etmelisin. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
spagetti35 0 #9 Ocak 16, 2023 tarihinde gönderildi https://t.me/pump_upp - best crypto pumps on telegram Make 1000% and more within 1 day, join channel @pump_upp ! Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
tekgider06 0 #10 Ocak 22, 2023 tarihinde gönderildi https://t.me/pump_upp - best crypto pumps on telegram Make 1000% and more within 1 day, join channel @pump_upp ! Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş