talat1232 4 #1 Oluşturuldu: Aralık 28, 2018 1299 'da sundries gibi npc yapmak istiyorum mesela başlangıc itemlerini koyucağım +8 chitin +8 shard +0 takı gibi ama şöyle birşey var sc koyarken sıkıntı yokta item org us da mesela +8 chitin yok +0 ı olarak var digerleri item ext de olduğu için npc e ekleyincede item org usdan +0 olarak gözüküyor nasıl yapabiliriz yardımcı olabilirseniz sevinirim.Mesela sword breaker +1 npcde ekli item org us'a bakıyorum +1 i yok orda ama npcde var onun gibi yapmam lazım şimdiden teşekkürler . Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MOMENTUM 334 #2 Aralık 28, 2018 tarihinde gönderildi Alıntı1299 'da sundries gibi npc yapmak istiyorum mesela başlangıc itemlerini koyucağım +8 chitin +8 shard +0 takı gibi ama şöyle birşey var sc koyarken sıkıntı yokta item org us da mesela +8 chitin yok +0 ı olarak var digerleri item ext de olduğu için npc e ekleyincede item org usdan +0 olarak gözüküyor nasıl yapabiliriz yardımcı olabilirseniz sevinirim.Mesela sword breaker +1 npcde ekli item org us'a bakıyorum +1 i yok orda ama npcde var onun gibi yapmam lazım şimdiden teşekkürler .Merhaba, şu şekilde yapacaksın Gizli İçerik Gizli içeriği görmek için bu konuya bir mesaj yazın. 1 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
talat1232 4 #3 Konu Sahibi Aralık 28, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıMerhaba, şu şekilde yapacaksın çok teşekkür ederim baya açıklayıcı oldu tekrardan teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KnightImperia 0 #4 Ocak 18, 2019 tarihinde gönderildi teşekkürler momentum Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
nicki 0 #5 Ocak 22, 2019 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Harman1995 0 #6 Ocak 22, 2019 tarihinde gönderildi AlıntıMerhaba, şu şekilde yapacaksın cevap icin cok tessekurler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
siliciouz17 0 #7 Eylül 15, 2019 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Srem 1 #8 Mayıs 24, 2020 tarihinde gönderildi teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Julien 10 #9 Ağustos 15, 2020 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
0Ha 46 #10 Ocak 14, 2021 tarihinde gönderildi Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
hoobstank 19 #11 Ocak 30, 2021 tarihinde gönderildi Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
aakinci 142 #12 Şubat 16, 2021 tarihinde gönderildi teşekkürler. Bakalım nasıl bir yöntemmiş. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Fugal 6 #13 Ağustos 7, 2022 tarihinde gönderildi Sag ol Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
cacaa 117 #14 Eylül 7, 2022 tarihinde gönderildi Bakalım Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ivanfyodor 0 #15 Ağustos 14, 2023 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ivanfyodor 0 #16 Ağustos 14, 2023 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
calimaestro 0 #17 Mart 1 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş