yusuf 1 #1 Oluşturuldu: Eylül 20, 2017 ARKADAŞLAR RESİMDEKİ HATAYI ALIYORUM YARDIM EDERMİSNİZ https://i.hizliresim.com/o62RXb.jpg Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #2 Eylül 20, 2017 tarihinde gönderildi odbcad32 Kullancı yerine eklemiş Kullancı yerine degildir Sistem DNS yerindir Düzeltmiştir Yanlış kullanmış kn_online 3 üzeride bağlantısı düzeltilmiştir. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
yusuf 1 #3 Konu Sahibi Eylül 20, 2017 tarihinde gönderildi kira kardesimize yardimlarindan dolayi teskkur rep++++++++++ adamıın dibisin dibi sen yaaaa Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #4 Eylül 20, 2017 tarihinde gönderildi @ yusufnefes all kardes :) 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
yusuf 1 #5 Konu Sahibi Eylül 20, 2017 tarihinde gönderildi Alıntıodbcad32 kullancı yerine eklemiş kullancı yerine degildir sistem dns yerindir düzeltmiştir yanlış kullanmış kn_online 3 üzeride bağlantısı düzeltilmiştir.çok teşşekkür ederim kardeşm saol Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #6 Eylül 20, 2017 tarihinde gönderildi Alıntıçok teşşekkür ederim kardeşm saol Rica ederim.. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
yusuf 1 #7 Konu Sahibi Eylül 20, 2017 tarihinde gönderildi AlıntıRica ederim.. Gerçekden bayıldım sitenize anında cevap diğer form siteleri halt etmiş Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #8 Eylül 20, 2017 tarihinde gönderildi @ yusuf Emrah'nın terk et :D :little_emrah::little_emrah::little_emrah: 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
yusuf 1 #9 Konu Sahibi Eylül 20, 2017 tarihinde gönderildi Alıntı@ yusuf emrah'nın terk et :d :little_emrah::little_emrah::little_emrah: :d:d:d:d:d:d:d Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş