hunter12 1 #51 Mart 23, 2020 tarihinde gönderildi Thank you Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Kaanizm33 0 #52 Nisan 9, 2020 tarihinde gönderildi Thank you Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
cawa16 0 #53 Nisan 10, 2020 tarihinde gönderildi tşkrler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
leth4lweap0n 2 #54 Nisan 19, 2020 tarihinde gönderildi tesekkuler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ozankaran 0 #55 Mayıs 1, 2020 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
NaNoKiSeToRa 8 #56 Mayıs 4, 2020 tarihinde gönderildi Alıntı 00809836 75 3A JNZ SHORT GameServ.00809872 Üst tarafta gördüğünüz değeri GameServer içerisinden aşağıdaki gibi yaptığınız takdirde hiç bir şekilde lisans falan kalmayacaktır. 00809836 EB 3A JMP SHORT GameServ.00809872 Paylaşım yapacaksan kaynak kodu olarak koyacaksan anlatım yapacaksın öyle lisans yapıyorum şunu yapıyorum diye ne yediği belirtsiz dosyaları koymayacaksın. Hadi onu geçtim kendin aptal gibi forum açıp içerikleri oraya taşımayacaksın illa adam s*kecekseniz kendinizi geliştirin ondan sonra s*kmeye çalışın. Bak normal şartlarda hayatımda böyle şeyler yapmam çünkü bir gram beyin olmayan insanlarsınız emeğe saygınız olmadığı için şu tavırla yaklaşıyorum size. Zamanında PENTAGRAM Inventory editörü MysteriouS Inventory editör diye paylaşan şuan bile Nero editörü paylaştığında konu içerisinde Nero'yu silen emek hırsızı şeref yoksunu bir adım ileriye gidemeyecek andavallarsınız. Önce emeğe saygıyı öğrenin ondan sonra forum mu açıyorsunuz paylaşım mı yapıyorsunuz ne yapıyorsanız yapın. Sizin yaptığınız paylaşıma da ayrı sokayım lisans koyuyorum öyle paylaşıyorum ne demek lan doğrudan satıyorum desene milleti böyle böyle s*kiyorsunuz işte. if ( IsValidLicense ) { CGameServerDlg::color_c(thisa, &szModule, 0xCu); j__printf("KONTROL: "); CGameServerDlg::color_c(thisa, &szModule, 0xAu); j__printf("Lisans Basarili..."); CGameServerDlg::color_c(thisa, &szModule, 0xEu); Bu da kaynak kodlarından bir parça hıh. Adamsın ya yarıldım :D Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
moylin 1 #57 Mayıs 26, 2020 tarihinde gönderildi thanks Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
sangheewoong 1 #58 Ekim 2, 2020 tarihinde gönderildi thx! Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
nxwile 181 #59 Ekim 19, 2020 tarihinde gönderildi teşekkürler bir bakalım Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
furkan6969 0 #60 Ekim 24, 2020 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
fnesat12 9 #61 Kasım 3, 2020 tarihinde gönderildi client için burdayım Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
YunusKilinc 45 #62 Kasım 7, 2020 tarihinde gönderildi On 29.04.2019 at 21:45, OzkanOzdemir yazdı: 00809836 75 3A JNZ SHORT GameServ.00809872 Üst tarafta gördüğünüz değeri GameServer içerisinden aşağıdaki gibi yaptığınız takdirde hiç bir şekilde lisans falan kalmayacaktır. 00809836 EB 3A JMP SHORT GameServ.00809872 Paylaşım yapacaksan kaynak kodu olarak koyacaksan anlatım yapacaksın öyle lisans yapıyorum şunu yapıyorum diye ne yediği belirtsiz dosyaları koymayacaksın. Hadi onu geçtim kendin aptal gibi forum açıp içerikleri oraya taşımayacaksın illa adam s*kecekseniz kendinizi geliştirin ondan sonra s*kmeye çalışın. Bak normal şartlarda hayatımda böyle şeyler yapmam çünkü bir gram beyin olmayan insanlarsınız emeğe saygınız olmadığı için şu tavırla yaklaşıyorum size. Zamanında PENTAGRAM Inventory editörü MysteriouS Inventory editör diye paylaşan şuan bile Nero editörü paylaştığında konu içerisinde Nero'yu silen emek hırsızı şeref yoksunu bir adım ileriye gidemeyecek andavallarsınız. Önce emeğe saygıyı öğrenin ondan sonra forum mu açıyorsunuz paylaşım mı yapıyorsunuz ne yapıyorsanız yapın. Sizin yaptığınız paylaşıma da ayrı sokayım lisans koyuyorum öyle paylaşıyorum ne demek lan doğrudan satıyorum desene milleti böyle böyle s*kiyorsunuz işte. if ( IsValidLicense ) { CGameServerDlg::color_c(thisa, &szModule, 0xCu); j__printf("KONTROL: "); CGameServerDlg::color_c(thisa, &szModule, 0xAu); j__printf("Lisans Basarili... "); CGameServerDlg::color_c(thisa, &szModule, 0xEu); Bu da kaynak kodlarından bir parça hıh. :D :D Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Darklenox 18 #63 Kasım 7, 2020 tarihinde gönderildi client lazım agaaa 😄 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
simsekcafe 0 #64 Kasım 24, 2020 tarihinde gönderildi denenir Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
bydewil 0 #65 Kasım 26, 2020 tarihinde gönderildi umarım çalışır Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Natrosil 1 #66 Aralık 3, 2020 tarihinde gönderildi On 29.04.2019 at 21:45, OzkanOzdemir yazdı: 00809836 75 3A JNZ SHORT GameServ.00809872 Üst tarafta gördüğünüz değeri GameServer içerisinden aşağıdaki gibi yaptığınız takdirde hiç bir şekilde lisans falan kalmayacaktır. 00809836 EB 3A JMP SHORT GameServ.00809872 Paylaşım yapacaksan kaynak kodu olarak koyacaksan anlatım yapacaksın öyle lisans yapıyorum şunu yapıyorum diye ne yediği belirtsiz dosyaları koymayacaksın. Hadi onu geçtim kendin aptal gibi forum açıp içerikleri oraya taşımayacaksın illa adam s*kecekseniz kendinizi geliştirin ondan sonra s*kmeye çalışın. Bak normal şartlarda hayatımda böyle şeyler yapmam çünkü bir gram beyin olmayan insanlarsınız emeğe saygınız olmadığı için şu tavırla yaklaşıyorum size. Zamanında PENTAGRAM Inventory editörü MysteriouS Inventory editör diye paylaşan şuan bile Nero editörü paylaştığında konu içerisinde Nero'yu silen emek hırsızı şeref yoksunu bir adım ileriye gidemeyecek andavallarsınız. Önce emeğe saygıyı öğrenin ondan sonra forum mu açıyorsunuz paylaşım mı yapıyorsunuz ne yapıyorsanız yapın. Sizin yaptığınız paylaşıma da ayrı sokayım lisans koyuyorum öyle paylaşıyorum ne demek lan doğrudan satıyorum desene milleti böyle böyle s*kiyorsunuz işte. if ( IsValidLicense ) { CGameServerDlg::color_c(thisa, &szModule, 0xCu); j__printf("KONTROL: "); CGameServerDlg::color_c(thisa, &szModule, 0xAu); j__printf("Lisans Basarili... "); CGameServerDlg::color_c(thisa, &szModule, 0xEu); Bu da kaynak kodlarından bir parça hıh. Merhaba kodu değiştirmek için kullanılan program nedir acaba bende indirdim test etmek içi, fakat 127.0.0.1 de sadece çalışıyor ben VMWare kullanıyyorum oyle olunca local ip den açmıyor , ilettiğiniz kodu nasıl işlerim Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
byme3s3t 0 #67 Aralık 10, 2020 tarihinde gönderildi sağolasınnnnnnnn Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
srknclk55 1 #68 Aralık 13, 2020 tarihinde gönderildi Teşekkürler Başarılar Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Mert77 11 #69 Ocak 31, 2021 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
srknclk55 1 #70 Şubat 7, 2021 tarihinde gönderildi Linkler kırık. Mediafire sitesine yükleme yaparsanız linkler çok uzun süre aktif kalır. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
TODERGEN 0 #71 Şubat 12, 2021 tarihinde gönderildi deneyelim. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ilhamylmz 0 #72 Nisan 19, 2021 tarihinde gönderildi On 29.04.2019 at 21:03, trMyst yazdı: Özenle kendi serverim için uğraştığım dosyalardır hiç bir yerde yok sadece burada paylaşıyorum Server Files Locale Lisans vardır (127.0.0.1) Sunucu ya kurucaksanız Lisans için ip adresini bu konu altına yazıp lisans istiyorum şeklinde yazanlara verilicektir Dosyalar test edilmiştir hiç bir sorunu yoktur Tüm Npc ler Çalısıyor peri ,Pet vss.. Sisteminde sorun yoktur Dosyalar Devamlı Güncellenicektir. Server Dosyaları Server Files + Database Gizli İçerik Gizli içeriği görmek için bu konuya bir mesaj yazın. Client Gizli İçerik Gizli içeriği görmek için bu konuya bir mesaj yazın. tesekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
mrilker37 2 #73 Haziran 11, 2021 tarihinde gönderildi sağol Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
HeLLfire 0 #74 Haziran 12, 2021 tarihinde gönderildi thanjksssssssssssssssss Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
kodeveloper 0 #75 Haziran 24, 2021 tarihinde gönderildi Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş