Musti 0 #1 Oluşturuldu: Mayıs 25, 2019 Ad ve Soyad:Mustafa Akyüz Sosyal Medya (zorunlu)https://www.facebook.com/Mustafaakyz Yaş28 MeslekKendi işiminiz var Kalıp Cnc Yaşadığınız Şehirİstanbul KODevelopers'ı nereden bulduğunuzBayadır Görüyorum bugüne kısmetmiş İlgi alanlarınız ko oyunucuyum uzun zamandır pvp acıp database editlemek istiyordum hep şansıma bugünü seçtim bir yerdem baslamak lazım Forumumuza neden üye olmak istediğinizneden işte birşey öğrenemek ve başkaları ile paylaşmak bilgi paylaştıkca cogalır. (varsa) referans olan üyemiz Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MODBOT 123 #2 Mayıs 25, 2019 tarihinde gönderildi Merhaba @Musti, forumumuza hoş geldin. Üyeliğinizin onaylanması için sosyal medya hesabınızı ekleyiniz ve sosyal medya hesabının size ait olduğunu teyit etmek amaçlı KODevelopers Facebook sayfasına üyelik isminizi mesaj atınız. Ayrıca "Arkadaşlar" bölümünü "herkese" açık bir şekilde ayarlayınız. Üyeliğiniz bir süre sonra onaylanacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
aho44 2 #3 Mayıs 26, 2019 tarihinde gönderildi Hoşgeldin @ Musti forumda hayırlı olman dileğiyle bende solidworks tasarımcısıyım bilirsin. Bayadır forumdayım hiç kalkışamamıştım yazılımı öğrenmeye v.s fırsatım var şuan başladım bir yerden tavsiye ederim burdaki arkadaşlar yardımcı olacaktır takıldığın yerlerde . Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
bytuku 212 #4 Haziran 14, 2019 tarihinde gönderildi ;):F forumumuza hoş geldin Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Musti 0 #5 Konu Sahibi Ocak 23, 2020 tarihinde gönderildi hoş bulduk arkadaşlar Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş