Fatih 2 #1 Oluşturuldu: Haziran 18, 2019 Ad ve soyad: Fatih Topuz Yaş: 25 Meslek: Öğrenci Forumumuzu nereden bulduğunuz: Google'dan İlgi alanlarınız: 3D Modelleme, Web Tasarım Forumumuza neden üye olmak istediğiniz: Localhost'ta sadece kendim kullanmak için bir private server kurmak istiyorum. Mümkün olup olmadığı konusunda bilgim olmadığından forumunuzdan faydalanmak istiyorum. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MODBOT 123 #2 Haziran 18, 2019 tarihinde gönderildi Merhaba @Fatih, forumumuza hoş geldin. Üyeliğinizin onaylanması için sosyal medya hesabınızı ekleyiniz ve sosyal medya hesabının size ait olduğunu teyit etmek amaçlı KODevelopers Facebook sayfasına üyelik isminizi mesaj atınız. Ayrıca "Arkadaşlar" bölümünü "herkese" açık bir şekilde ayarlayınız. Üyeliğiniz bir süre sonra onaylanacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
bytuku 212 #3 Haziran 20, 2019 tarihinde gönderildi forumumuza hoş geldin Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #4 Haziran 27, 2019 tarihinde gönderildi Merhaba @ Fatih, üyeliğiniz onaylanmıştır.Eğer forum kurallarını okumadıysanız Forum Kuralları [ Herkes okumuş sayılacaktır ] bölümünden lütfen okuyunuz.Ayrıca KODevelopers nedir? konumuzu okuyarak bizim hakkımızda bilgi edinebilirsiniz.Aramıza hoş geldiniz. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş